Gonnie Roumen

Ik ben mijn carrière in dit vakgebied gestart bij een accountants- en belastingadviesbureau. Dat bureau was gespecialiseerd was in de medische branche, waar ik waardevolle vakkennis van die branche heb opgedaan.

Op 1 april 2006 ben ik zelfstandig gestart onder de vlag ‘mr. Roumen Belastingadviseur’ vanuit het karakteristieke pand in ‘s-Graveland. Naast de (para)medische branche heb ik mij toegespitst op kleine bedrijven, vrije beroepsbeoefenaars en particulieren.

Opleiding

2002-heden 
Permanente educatie, o.a. bij PAOB, SOB en Kluwer

1999-2002 
Fiscaal Recht, Universiteit Leiden

1992-1999 
Belastingadviseur, Federatie Belastingacademie

Ervaring

2006-heden
Zelfstandig belastingadvieskantoor mr. A.M.M. Roumen

1992-2006
Van assistent tot senior belastingadviseur bij gespecialiseerd belastingadvieskantoor

1985-1992
Diverse administratieve functies

Persoonlijke expertise

De kleine schaal van mr. Roumen Belastingadviseur maakt de samenwerking met klanten persoonlijk. En zo werk ik het prettigst samen met mijn klanten. Ik blijf daardoor benaderbaar en ben goed op de hoogte van de situatie van mijn klanten.

Het doet mij echt een plezier om bij een kop goede koffie mee te denken over een vraagstuk en mijn klanten te helpen met mijn expertise. Die expertise heb ik hoog in het vaandel. Ik werkt daarom aan continue vaktechnische scholing en ontwikkeling.

favicon mr Roumen

Logo mr. Roumen

Het logo van mr. Roumen is geïnspireerd op de weegschaal van Vrouwe Justitia met een knipoog naar een vinkje in een takenlijst wanneer een taak voltooid is. Het staat symbool voor de wijze waarop mr. Roumen werkt; volgens de mogelijkheden en grenzen van de wetgeving en naar haar klanten tijdig en volgens de gemaakte afspraken. 

Het logo is vervaardigd door Ruben Koerhuis en uitgevoerd in staal.