Gonnie Roumen

Mijn carrière in dit vakgebied ben ik in 1992 gestart bij een accountants- en belastingadviesbureau gespecialiseerd in de medische branche.

Op 1 april 2006 heb ik mij zelfstandig gevestigd onder de vlag ‘mr. A.M.M. Roumen belastingadviseur’ en werk ik vanuit het  karakteristieke pand in ‘s-Graveland. Naast de (para)medische branche richt ik mij op kleine ondernemingen, vrije beroepsbeoefenaren, zzp-ers en particulieren.

Het plezier in mijn werk haal ik uit het persoonlijk contact, weten wat er speelt bij mijn cliënten om samen tot een optimaal resultaat te komen.

Opleiding

2002-heden 
Permanente educatie, o.a. bij PAOB, SOB en Kluwer

1999-2002 
Fiscaal Recht, Universiteit Leiden

1992-1999 
Belastingadviseur, Federatie Belastingacademie

Ervaring

2006-heden
Zelfstandig belastingadvieskantoor mr. A.M.M. Roumen

1992-2006
Van assistent tot senior belastingadviseur bij gespecialiseerd belastingadvieskantoor

1985-1992
Diverse administratieve functies

Persoonlijke expertise

De kleine schaal van mr. A.M.M. Roumen Belastingadviseur maakt de samenwerking met klanten persoonlijk. Immers zo werk ik het prettigst samen met mijn cliënten, korte lijnen, gemakkelijk benaderbaar en steeds op de hoogte van hun situatie.

Het doet mij echt een plezier om bij een kop goede koffie mee te denken over een vraagstuk en mijn klanten te helpen met mijn expertise. Die expertise heb ik hoog in het vaandel. Ik werk daarom aan continue vaktechnische scholing en ontwikkeling.
Ook maak ik deel uit van een vaktechnische overleggroep, met andere kleine kantoren. Daarnaast werk ik samen met betrouwbare adviseurs op gebieden die buiten mijn expertise liggen.

favicon mr Roumen

Logo mr. A.M.M. Roumen

Het logo van mr. A.M.M. Roumen belastingadviseur is geïnspireerd op de weegschaal van Vrouwe Justitia met een knipoog naar het bekende vinkje in een takenlijst wanneer een taak voltooid is. Het staat symbool voor de wijze waarop mr. Roumen werkt; binnen de mogelijkheden en grenzen van de wetgeving volgens de met cliënten gemaakte afspraken. 

Het logo is ontworpen en in staal vervaardigd door Ruben Koerhuis.